Route

ngage is gevestigd in de Hoge Schijf van gebouw “De Schiecentrale”. De hoofdingang is bereikbaar aan de westelijke zijde van het pand aan de Schiehaven. Bij deze hoofdingang, in het midden van de parkeergarage op parkeerdek P1 en bij de ingang naast de trappen van de studio’s aan de Sint Jobsweg bevinden zich intercomsystemen om uw aankomst te melden en waarmee wij de deur voor u kunnen openen.

Met de auto:
In de nabijheid is voldoende parkeergelegendheid beschikbaar. U kunt in de parkeervakken parkeren met “kentekenparkeren” of SMS parkeren. Als alternatief kunt u in de naastgelegen Q-park parkeergarage parkeren, waarvan de in- en uitrit zich naast de ingang van Albert Heijn aan de Sint Jobsweg bevindt. Hier rekent u voor vertrek af met PIN of creditcard. Inmiddels is het bij enkele aanbieders van SMS parkeren ook mogelijk in Q-park garages af te rekenen met een bij het abonnement geleverde creditcard. Informeer hiervoor bij uw leverancier.

“Kentekenparkeren” houdt in dat u uw kenteken op de parkeerautomaat dient in te voeren. U hoeft dan geen ticket meer achter uw ruit te plaatsen. Wel moet u natuurlijk uw kenteken onthouden onderweg naar de dichtstbijzijnde automaat.

Per openbaar vervoer:
Tram: tramlijn 8 (vanuit CS richting Spangen) stopt vrijwel voor de deur (halte: Pieter de Hooghweg).

Metro Coolhaven ligt op 5 minuten loopafstand – loop hiervoor de Pieter de Hooghweg uit.

Op 2 minuten lopen is er ook een aanlegsteiger voor de watertaxi (halte Müllerpier) en het veer (Aqualiner halte Sint Jobshaven).

Routekaart