Nieuws

Open Horizons Summit

Berlijn 16-19 September 2019 Ook dit jaar heeft Open Horizons (https://open-horizons.net) een Summit gehouden voor klanten en partners. En wederom was het een geslaagd evenement. Deelnemers uit 110 landen meer »


Ransomware op “ambachtelijke wijze”

De media staan er regelmatig vol mee: berichten over "ransomware". Met name de grote uitbraken of de uitbraken die veel impact hadden zijn veelvuldig beschreven, zoals recent de varianten van meer »


Een Yubikey als smartcard

Naar aanleiding van vragen van klanten heeft ngage de mogelijkheid om een Yubikey als smartcard in te zetten nader onderzocht. Diverse klanten toonden recent interesse in het gebruik van de Yubikey meer »


ngage is opnieuw gecertificeerd

Na de overname van de Attachmate Group door Micro Focus heeft deze laatste het partnerprogramma opnieuw opgezet. Onder de Attachmate Group vielen merken als Novell, Suse en NetIQ. In het kader meer »


ngage digitaliseert

In januari 2017 heeft ngage een aantal processen geoptimaliseerd op het gebied van verkoop en administratie. Dit leidt ook tot een betere, eenduidige vastlegging. Sinds enkele jaren gebruikt ngage het meer »


GGD IJsselland “lekt” informatie

Door GGD IJsselland is een datalek openbaar gemaakt en gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens (voorheen College Bescherming Persoonsgegevens), zoals dat sinds 1 januari 2016 verplicht is. In dit geval gaat het meer »


NetIQ Access Manager 4 training

Met onze trainingspartner bieden wij een NetIQ Access Manager 4.4 training Bij deelname aan deze training ontvangt u het boek ATT NetIQ Access Manager 4.4. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Wilt u meer »


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief >

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *