Info

Network Solutions Nederland B.V., ook wel kortweg “NSNL” genaamd, is opgericht op 1 januari 2001 door een handjevol zeer ervaren en gemotiveerde ICT-ers. NSNL richt zich op twee vakgebieden, te weten kantoorautomatisering, primair op basis van het productaanbod van Novell en aanverwante leveranciers en Identity en Access Management. De naamgeving is dan ook misleidend en wekt soms de indruk dat er uitsluitend kennis van netwerkinfrastructuren aanwezig is. Om die reden voeren wij sinds maart 2015 de handelsnaam ngage.

Het team is met de oorspronkelijke kern inmiddels uitgegroeid tot een slagvaardige organisatie met voor heel specialistische taken de beschikking over competenties van partners en zelfstandigen.

ngage kenmerkt zich door de typisch Rotterdamse no-nonsense mentaliteit. Belanghebbenden, waaronder DGA’s in het bedrijf werken fulltime (en vaak meer) mee voor het gezamenlijk doel. Klanten krijgen alle vrijheid hun eigen keuze te maken, uiteraard nadat ngage ze van advies heeft gediend. Dit houdt iedereen scherp op de kwaliteit die geleverd wordt.