Over ngage

ngage is een high-end ICT-dienstverlener. Wij adviseren, initiëren, bouwen, ondersteunen en beheren automatiseringsprojecten. Binnen zo’n project kunnen wij de selectie en aanschaf van hard- en software verzorgen.

Kennis en ervaring zijn binnen ons bedrijf de belangrijkste begrippen. ngage werkt vanuit twee divisies: Kantoor Automatisering en Identity & Access Management. De specifieke expertise binnen deze divisies omvat alle componenten zoals systeembouw, security, business consultancy en project management. ngage is gecertificeerd Partner van een groot aantal leveranciers.

Wij leveren een oplossing, geen product. Wij zijn objectief en product onafhankelijk. Alleen zo kunnen onze klanten een stevig onderbouwde investeringsbeslissing nemen.

ngage werkt met open vizier en is service-gericht: een no-nonsense benadering, efficiëncy en snelheid zijn daarbij de voorwaarden. Openheid, duidelijkheid -“weten waar je aan toe bent”- staat in de relatie met de klant voorop.

ngage werkt samen met een selecte groep Business Partners. Op die manier kunnen wij de hoge kwaliteit op een breder automatiseringsgebied waarborgen.