Cases

 • Stichting Carmelcollege

  Carmel verbindt VO-scholen en is het bevoegd gezag van 14 instellingen voor voortgezet onderwijs. De scholen van Stichting Carmelcollege tellen ruim 50 locaties verspreid over heel Nederland. De scholen beschikken over een grote mate van autonomie, maar vormen samen een solidair verbond van kennis en ervaring op het gebied van… meer »

 • ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

  Sinds 1 januari 2017 zijn Curamus en ZorgSaam gefuseerd in: ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg. Met deze verschillende onderdelen zijn we in staat om naadloos op elkaar… meer »

 • RAI Data Centrum – RDC

  RDC, het zogeheten RAI Data Centrum, biedt klanten eenvoudige en veilige toegang tot applicaties en webdiensten. Omdat de dienstverlening draait om vertrouwelijke informatieuitwisseling met verscheidene serviceproviders heeft RDC behoefte aan een geavanceerde identity en access management oplossing. De uitdaging BOVAG, de brancheorganisatie in de mobiliteit, en de RAI Vereniging die automobiel… meer »

 • Biomet

  De Biomet Europe Group is een volledige dochteronderneming van Biomet Inc. in Warsaw, Indiana (USA), en heeft zijn hoofdkwartier in Dordrecht (Nederland). Biomet is met 22 filialen vertegenwoordigd in Europa. Het behoort tot de Biomet Group die wereldwijd actief is. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van producten voor… meer »

 • Havenbedrijf Rotterdam – Port of Rotterdam

  Rotterdam is Europa’s grootste logistieke en industriële knooppunt. De haven is de toegang tot een Europese markt van ruim 450 miljoen consumenten. Ruim 500 lijndiensten verbinden Rotterdam met meer dan 1.000 havens wereldwijd. De doorvoer bedroeg in 2005 maar liefst 370 miljoen ton (370.000.000.000 kg). Het Havenbedrijf Rotterdam bestaat uit… meer »