ngage richt managed service dochter op

Vanwege de nog altijd groeiende activiteiten van ngage in de markt van kantoorautomatisering en managed services heeft ngage een dochteronderneming “ngage IT Services” opgericht die zich hierin specialiseert.

Met ingang van 1 september 2015 worden vanuit deze dochter managed services aangeboden en nieuwe klanten op het gebied van kantoorautomatisering bediend. De aard van de werkzaamheden is zodanig verschillend van de eveneens nog altijd toenemende, veelal projectmatige werkzaamheden op het gebied van security-, identity- & accessmanagement dat een scheiding veel voordelen biedt. Niet in de laatste plaats voor onze klanten.

ngage IT Services bedient de markt met een scala aan managed services, variërend van bestandstoegang en webmail tot een volledige werkplek. Al naar gelang de behoefte kunnen deze diensten op maand- of kwartaalbasis worden afgenomen met een service level naar keuze.

Natuurlijk kunt u ook bij ngage IT Services terecht voor hard- en software en ICT diensten op basis van “on premise”, waarbij u investeert en eigenaar wordt. Wij doen u graag een voorstel dat bij u past.

Nieuwsoverzicht | Geen categorie